José Izquierdo staat stap dichter bij spectaculaire transfer naar België

José Izquierdo staat stap dichter bij spectaculaire transfer naar België
Zaterdag 05 juni 2021 - 13:15   I   door Redactie

José Izquierdo staat opnieuw een stap dichter bij een overstap naar de Jupiler Pro League. Brighton & Hove Albion heeft bekendgemaakt dat het de 28-jarige vleugelaanvaller transfervrij laat vertrekken.

Het nieuws hing al een tijdje in de lucht. Na een zware blessure en enkele magere jaren in de Premier League was Brighton niet geneigd om de samenwerking met Izquierdo verder te zetten. Nu maakte de Engelse club zelf bekend dat het aflopende contract van Izquierdo niet verlengd wordt.

Terug naar België?

Na vier seizoenen vertrekt Izquierdo gratis bij Brighton. De deur staat nu wagenwijd open voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League. In de voorbije weken en maanden werd Joske onder meer met Club Brugge en Antwerp in verband gebracht. De twee ploegen volgen de Colombiaan nog steeds.

Izquierdo zou alleszins niet weigerachtig tegenover een overstap naar België staan. Hij staat open voor aanbiedingen. De vleugelaanvaller heeft goede herinneringen aan ons land. Izquierdo werd kampioen met Club Brugge en won ook de Gouden Schoen.

Poll: Bij welke ploeg zal José Izquierdo volgens jou tekenen?

TAGS  I  Brighton  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024