Kijkers hebben het na Villa Sporza over amper één iets: “Zó nutteloos”

Kijkers hebben het na Villa Sporza over amper één iets: “Zó nutteloos”
Dinsdag 29 juni 2021 - 10:30   I   door Redactie

In Villa Sporza blikken Karl Vannieuwkerke en zijn gasten iedere dag terug op de gebeurtenissen op het EK en bij de Rode Duivels. Dat het zware werk tijdens EURO 2020 stilaan zijn tol begint te eisen, was maandagavond te werken.

Een lid van de redactie vond er immers niet beter op dan de komische toer op te gaan. Héél wat kijkers hadden het maandagavond over de captions onder de namen van de aanwezige analisten.

Bij Wesley Sonck kregen we "Ex-speler Appelterre" te zien, terwijl er bij Imke Courtois "Ex-speelster Rapide Wezemaal" onder haar naam verscheen. Bij Heleen Jaques werd geopteerd voor "Ex-speelster Turbine Potsdam", terwijl ze toch ook bij Club Brugge én Anderlecht heeft gespeeld.

"Nutteloos" vs. "Heerlijke move"

De meningen van de kijkers zijn verdeeld. Sommigen vinden het geniaal, anderen vinden het maar niets. "Die captions zijn zo nutteloos" en "Heerlijke move van de regie", lezen we onder meer op Twitter.

Poll: Vind jij dit grappig?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024