Transfermarkt: RSCA-target naar Club Brugge, Belgische toptransfer bij Genk?

Transfermarkt: RSCA-target naar Club Brugge, Belgische toptransfer bij Genk?
Dinsdag 29 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt officieel de deuren, maar nu al is er flink wat transfernieuws. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge, Antwerp en Anderlecht azen op Jacky Hendry, de Schotse international van KV Oostende. Club ligt in poleposition om de verdediger in te lijven.

*KRC Genk en Standard azen op Mike Tresor Ndayishimiye. De Belgische belofte van Willem II is nadrukkelijk in beeld bij beide clubs, maar Genk beschikt wel over betere papieren om de speler te overtuigen.

*Antwerp wil Club Brugge het leven zuur maken in de strijd om Michel-Ange Balikwisha. The Great Old hoopt Balikwisha voor de neus van Club Brugge weg te halen bij Standard.

*Zinho Gano heeft bij Zulte Waregem getekend. De fusieclub neemt de targetspits over van KRC Genk.

*Didier Lamkel Zé blijft voorlopig een speler van Antwerp. De Kameroener sloot aan bij de A-kern, maar volgt wel nog een individueel programma. Van een transfer is (voorlopig?) geen sprake.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024