Bijzonder slecht nieuws voor Simon Mignolet, Club Brugge in de miserie

Bijzonder slecht nieuws voor Simon Mignolet, Club Brugge in de miserie
Woensdag 30 juni 2021 - 07:00   I   door Redactie

De knieblessure waarmee Simon Mignolet het EK moest verlaten was niet alleen een domper voor de Rode Duivels, maar heeft natuurlijk ook zo zijn gevolgen voor Club Brugge.

Want zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad weten dat de doelman niet alleen de Supercup tegen KRC Genk op 17 juli, maar ook al minstens de openingsspeeldag van de competitie tegen Eupen op 25 juli aan zich moet laten voorbijgaan.

Mignolet blesseerde zich zondag voorafgaand aan de EK-wedstrijd van de Rode Duivels tegen Portugal tijdens de opwarming aan de knie en verliet één dag later de selectie. Verder onderzoek wees uit dat Limburger naar verwachting minstens een maand aan de kant zal staan.

De kranten weten dat hij deze week extra onderzocht wordt door de clubdokters en een specialist. Voorlopig lijkt de blessure mee te vallen, maar je weet dus natuurlijk nooit. En dan is het de vraag hoe Club Brugge dat gaat oplossen.

Youngsters

Want na het vertrek van tweede doelman Ethan Horvath en voorlopig zonder nieuwkomer is de kans reëel dat blauw-zwart het nu moet rooien met de 18-jarige Senne Lammens en de 20-jarige Nick Shinton. Een probleem waar best zo snel mogelijk een oplossing voor wordt gezocht.

Poll: Moet Club Brugge een waardige vervanger voor Mignolet halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  KRC Genk

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024