Transfermarkt LIVE: Vanheusden weg bij Standard, verrassende overstap Preud'homme?

Transfermarkt LIVE: Vanheusden weg bij Standard, verrassende overstap Preud'homme?
Donderdag 01 juli 2021 - 19:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Zinho Vanheusden vertrekt mogelijk bij Standard. Inter gaat de verdediger terugkopen en vervolgens uitlenen. De Italiaanse kampioen overweegt om Vanheusden bij een andere club te stallen.

*Michel Preud'homme is nu ook officieel weg bij Standard. Zijn contract als vicevoorzitter liep af. MPH is nu een vrij man. Maakt hij straks een comeback als coach?

(Lees verder onder de afbeelding)

*Jadon Sancho verhuist van Borussia Dortmund naar Manchester United. Dat hebben beide clubs bekendgemaakt.

*Club Brugge staat op het punt om zich te versterken met Enis Destan. De 18-jarige spits uit Turkije staat in eigen land te boek als wonderkind. Club zou 2,5 miljoen euro betalen voor de aanvaller van Altinordu.

*Arthur Theate staat op het verlanglijstje van FC Köln. De Duitsers zien in Theate een geschikte opvolger voor Sebastiaan Bornauw. Die laatste lijkt op weg naar VfL Wolfsburg.

*Amadou Onana kan dan weer naar  Borussia Dortmund, Napoli en RC Lens. De Belgische belofte-international, 19, kan terugblikken op een erg sterk seizoen bij Hamburg.

*De zaakwaarnemer van Paul Onuachu praat momenteel met West Ham United en Brighton. KRC Genk mag hopen op een transfersom van liefst 30 miljoen euro, want dat is het bedrag dat beide clubs over hebben voor Onuachu.

*Michel-Ange Balikwisha gaat Standard verlaten - al dan niet met de beruchte wet van ’78. De aanvaller geniet interesse van Club Brugge en Antwerp. Balikwisha neigt naar Antwerp, maar kan ook nog steeds bij Club Brugge belanden.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024