Kijkers raken niet uitgepraat over dit moment van Aster Nzeyimana in Villa Sporza

Kijkers raken niet uitgepraat over dit moment van Aster Nzeyimana in Villa Sporza
Donderdag 01 juli 2021 - 18:00   I   door Redactie

In Villa Sporza praten Karl Vannieuwkerke en zijn gasten dagelijks over de gebeurtenissen op het EK en bij de Rode Duivels. Woensdag was commentator Aster Nzeyimana te gast, en die zorgde meteen voor opmerkelijke taferelen.

Toen Karl Vannieuwkerke aan Aster Nzeyimana vroeg wat het eerste was dat hij had gedaan bij zijn thuiskomst na zijn laatste match, antwoordde die laatste "Euhm... Mijn zak geleegd." Een meer dan dubbelzinnig antwoord, dat voor hilariteit zorgde in de studio.

"Oh, nee"

Aster zelf besefte meteen wat hij had gedaan. "Oh, nee", reageerde de commentator. Analisten Gert Verheyen, Johan Boskamp en Imke Courtois moesten eens goed lachen. "Oké, snel over naar iets anders", pikte Vannieuwkerke dan maar in. De kijkers konden het speciale begin van de uitzending wel smaken.

Heel wat mensen lagen in een deuk van het lachen, zo blijkt uit de reacties op sociale media. Al zijn er ook kijkers die denken dat het opgezet spel was en het grapje gescript was. "Ik geloof niet dat dit een slip of the tongue is", lezen we ook op Twitter. Ach, het was gewoon grappig. Laat het ons daar op houden.

Het fragment en de reacties:

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024