Transfermarkt LIVE: Mathew Ryan naar Antwerp, Doku naar Bayern München?

Transfermarkt LIVE: Mathew Ryan naar Antwerp, Doku naar Bayern München?
Maandag 05 juli 2021 - 21:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Mathew Ryan kan volgens Spaanse media van Brighton naar Real Sociedad verhuizen, maar ook een Belgische topclub heeft zich gemeld. Dat kan zowel Antwerp, Anderlecht als AA Gent zijn.

*Anderlecht heeft een bod van vier miljoen euro plus nog eens een doorverkooppercentage neergelegd bij FC Utrecht om er Gyrano Kerk weg te halen.

*Met zijn optredens op het EK heeft Jérémy Doku de interesse van heel wat Europese topclubs losgeweekt. Volgens BILD heeft nu ook Bayern München zijn oog laten vallen op de flankaanvaller van Stade Rennes.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Michel-Ange Balikwisha verlaat Standard dan toch voor Antwerp en niet voor Club Brugge. Hij tekent op de Bosuil een contract voor vijf jaar.

*Anderlecht is op oefenstage vertrokken naar Nederland zonder Albert Sambi Lokonga. Hij staat op het punt om zijn transfer naar Arsenal af te ronden.

*Paars-wit zou de 23-jarige Ivoriaanse aanvaller Christian Kouamé willen weghalen bij Fiorentina.

*Antwerp heeft dan toch een akkoord gevonden met Eupen over de transfer van Ortwin De Wolf.

*Cristiano Ronaldo zou van gedacht veranderd zijn en nu toch Juventus niet willen verlaten. Een nieuw tweejarig contract lijkt in de maak.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024