Transfermarkt LIVE: Oussama Idrissi naar Club Brugge, terugkeer voor Benito Raman?

Transfermarkt LIVE: Oussama Idrissi naar Club Brugge, terugkeer voor Benito Raman?
Dinsdag 06 juli 2021 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op Oussama Idrissi. Het hoopt de winger los te weken bij Sevilla.

*Antwerp hoopt Didier Lamkel Zé van de hand te doen. The Great Old is de Kameroener liever kwijt dan rijk.

*Club Brugge en Leeds United zijn aan het onderhandelen over de transfer van Noa Lang. De Engelsen laten Lang duidelijk niet los.

*Benito Raman kan Schalke 04 verlaten en terugkeren naar de Bundesliga. Onze landgenoot praat met enkele teams.

*Club Brugge aast nog steeds op Joey Veerman. De Nederlander kost wel zo’n 8 miljoen euro.

*Anderlecht is een versnelling hoger geschakeld in de jacht op Evann Guessand. Het wil Club Brugge, eveneens geïnteresseerd, te snel af zijn.

(Lees verder onder de afbeelding)

*OH Leuven wil Thibault Vlietinck definitief overnemen van Club Brugge. De vraagprijs van blauw-zwart ligt voorlopig wel nog te hoog voor OHL.

*Albert Sambi Lokonga staat op een zucht van een transfer naar Arsenal. Anderlecht vangt wellicht meer dan 20 miljoen euro voor zijn kapitein.

*Paul Onuachu droomt van een overstap naar de Premier League. Net als Sambi Lokonga zou de spits van KRC Genk ook bij Arsenal aan de slag kunnen gaan.

*Hellas Verona wil Martin Hongla weghalen bij Antwerp. De middenvelder staat hoog op het verlanglijstje van de Italiaanse club.

*Liverpool maakt jacht op Kingsley Coman. Of Bayern München de dribbelvaardige winger wil verkopen, is echter nog niet duidelijk.

*Barcelona en Tottenham onderhandelen over Miralem Pjanic. De Bosniër kan en mag voor een bescheiden bedrag weg bij Barça.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024