Iedereen heeft het na Italië-Spanje over Chiellini: "Die is knettergek!" (VIDEO)

Iedereen heeft het na Italië-Spanje over Chiellini:
Woensdag 07 juli 2021 - 07:00   I   door Redactie

Italië plaatste zich dinsdagavond laat met penalty's voor de EK-finale. Een psychologisch spel dat volgens velen al gewonnen nog voor de strafschoppenreeks begonnen was.

En dat heeft alles te maken met de toss die er aan voorafging om te bepalen aan welke kant van de tribunes de penalty's zouden getrapt worden. Uiteindelijk werd het de kant van de Italiaanse supporters, maar dat was niet het enige psychologische voordeel dat La Squadra eruit haalde.

Want het spelletje dat kapitein Giorgio Chiellini speelde om de Spaanse aanvoerder Jordi Alba uit evenwicht te brengen had zeker zijn invloed. Vooral omdat de verdediger dat letterlijk en figuurlijk deed.

Behalve hard lachen en veel kabaal maken duwde Chiellini de kleine Jordi Alba ook omver en gaf hij hem zelfs een (vriendschappelijke) vuist tegen de kin. De Spanjaard was er duidelijk van onder de indruk.

Agressief en intimiderend

Het weekte op sociale media heel wat reacties los. Vooral de woorden 'agressief' en 'intimideren' kwamen vaak terug, al vonden de meesten de manier waarop Chiellini het bracht wel mooi. "Wat een vent!" en "Die is knettergek!' kwamen dan ook aan bod.

Poll: Vind jij de manier van doen van Chiellini intimiderend?

TAGS  I  Italië  I  Spanje

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024