Anderlecht-supporters weten niet wat ze horen over zomermercato: "Waanzin"

Anderlecht-supporters weten niet wat ze horen over zomermercato:
Vrijdag 30 juli 2021 - 13:00   I   door Redactie

Anderlecht probeert nu al twee zomers recht te trekken wat in de voorbije jaren was scheefgetrokken. Maar de oplossing zal helaas voor de paars-witte supporters nog niet voor morgen zijn.

Dat laat Vincent Kompany verstaan. "We moeten opnieuw heropbouwen", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Onze typeploeg zal nog niet voor morgen zijn. Dat is geen excuus, maar een vaststelling."

Waarop hij de duidelijke visie van deze transferperiode uit de doeken doet. "We willen komaf maken met de 'traditie' om elke mercato vanaf nul te moeten beginnen. Deze zomer zijn we onder meer Nmecha, Sambi Lokonga en Bruun Larsen verloren. Waanzin."

"Daarom kiezen we er nu voor om een structurele basis te leggen, al gaat dat gepaard met een lastige periode waar we doorheen moeten", waarschuwt hij iedereen die hoopt dat het snel gaat goed komen met de recordkampioen.

Tijd kopen

Zijn besluit: "Dit moet onze laatste lastige zomer worden. Resultaten pakken in het begin is dus des te belangrijker. Bij winst zaterdag tegen Eupen kopen we onszelf tijd om te groeien naar ons beste niveau."

Poll: Denk je dat dit effectief de laatste lastige zomer zal worden voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Union  I  Eupen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024