Philippe Clement stuurt bondscoach serieuze waarschuwing

Philippe Clement stuurt bondscoach serieuze waarschuwing
Vrijdag 05 november 2021 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge doet op alle fronten nog mee voor de prijzen. De keerzijde van die medaille is dat blauw-zwart daardoor een razend druk programma heeft. En dan is er nog de nationale ploeg.

Met Mignolet, Vanaken en De Ketelaere telt Club Brugge drie vertegenwoordigers bij de Rode Duivels. En het is net dat die Philippe Clement zorgen baart. "De tweede match is op dinsdag in Wales, terwijl wij vrijdagavond al in Mechelen spelen", aldus de Club Brugge-trainer in Het Nieuwsblad.

"Ik hoop alleen maar dat ik mijn spelers fris en gezond terug krijg. Als je ziet welk parcours Charles De Ketelaere de laatste maanden heeft moeten afleggen... We hebben geen kern zoals die topploegen in de Champions League, waar ze zwaar roteren."

"Het is een dubbel verhaal", vervolgt hij. "Enerzijds hoop je dat je spelers ervaring opdoen en genieten van het moment bij de nationale ploeg. Dat is belangrijk. Maar onze verplaatsing naar KV Mechelen is dat ook. Ik hoop dat Martinez daar rekening mee houdt."

Geplaatst

Als België de eerste match wint van Estland, is het sowieso geplaatst voor het WK in Qatar. Vooral in die optiek hoopt Clement dat Martinez dan rekening houdt met de belasting van de Bruggelingen.

Poll: Denk je dat Martinez rekening zal houden met de wensen van Clement?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  KV Mechelen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024