Slap Anderlecht laat zich met tien man ringeloren door KV Kortrijk

Slap Anderlecht laat zich met tien man ringeloren door KV Kortrijk
Zondag 21 november 2021 - 15:25   I   door Redactie

Het ziet er opnieuw niet naar uit dat dit het seizoen van Anderlecht gaat worden. Opnieuw bleef paars-wit steken op een gelijkspel. Na een slappe eerste helft en een rode kaart voor Raman.

Anderlecht-KV Kortrijk 1-1

Nóg maar eens een gelijkspel. Al zag het er bij de rust nog slechter uit. Gueye kopte de bezoekers op het halfuur immers op voorsprong. Maar nog veel erger dan de achterstand was het gegeven dat Anderlecht amper kansen kon afdwingen.

Nochtans had Kompany zijn hele elftal door elkaar gesmeten. Met een nieuw systeem (4-3-3) en heel wat nieuwe en onverwachte namen in de basis. Maar dus zonder resultaat. Bij de rust was de crisissfeer dan ook voelbaar.

Maar op één of andere manier kwamen de Anderlecht-spelers met veel vuur uit de kleedkamer. Raman zag zijn afgeweken schot tegen de deklat uiteenspatten en gaf even later de assist voor de gelijkmaker via een owngoal van Sainsbury.

Rood Raman

Erop en erover dacht iedereen, maar dat was buiten Raman gerekend. Die liet zich deze keer in negatieve zin opmerken met een (lichte) kopstoot richting Selemani. Maar licht of niet, daar hielden VAR en ref geen rekening mee.

Raman vloog eruit met nog een halfuur te gaan. Met tien man zat er geen overwinning meer in voor de thuisploeg. Van Crombrugge vermeed in de slotfase zelfs nog een vernedering door een poging van Selemani uit doel te houden.

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024