Ibrahimovic daagt Lukaku opnieuw uit: "Dit moet uitgevochten worden"

Ibrahimovic daagt Lukaku opnieuw uit:
Woensdag 01 december 2021 - 16:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku is bij Chelsea op de terugweg van een vervelende blessure. En hij zorgt maar beter dat hij zo snel mogelijk fit raakt, want straks moet hij mogelijk opnieuw een robbertje uitvechten met Zlatan Ibrahimovic.

Naar aanleiding van de voorstelling van zijn nieuwe boek kwam de ondertussen 40-jarige Milan-aanvaller in een interview met Corriere della Sera nog eens terug op het incident met Romelu Lukaku tijdens de Milanese derby in januari van dit jaar.

Toen raakte de Rode Duivel bij Inter uitzinnig van woede nadat Ibrahimovic hem dingen toeslingerde over zijn moeder. Beiden stonden letterlijk hoofd aan hoofd en raakten bijna slaags. Kort daarna werd Ibrahimovic nog uitgesloten voor een andere fout.

"Ga naar je moeder en doe je voodoo shit, kleine ezel", zou de Zweed Lukaku toegeroepen hebben. Bij de Italiaanse krant gaf hij daar nu dus meer uitleg bij. "Lukaku begon eerst te mekkeren tegen Romagnoli en daarna tegen Saelemaekers.

Groot ego

"Ik kwam ertussen om mijn ploegmakkers te verdedigen, waarna hij mij persoonlijk aanviel. Ik was geshockeerd, want we waren ooit teamgenoten bij Manchester United. Lukaku heeft een groot ego, hij denkt dat hij een kampioen is en hij is heel sterk."

"Maar ik groeide op in de getto van Malmö. Als iemand mij wild aanvalt, dan zet ik hem op z’n plek. En dus raakte ik hem op een gevoelige plek, de rituelen van zijn moeder. Waarna hij de controle verloor”, vervolgde Ibrahimovic.

Slechte dingen

“En toch… We verloren die match en ik kreeg een rode kaart, waarna ik geblesseerd raakte. Er gebeurden veel slechte dingen. Zouden Lukaku’s rituelen mij echt geraakt hebben? Ik heb dan maar wat vrienden gevraagd om voor mij te bidden."

"Met Romelu zelf heb ik ook nog een eitje te pellen. Ik hoop hem snel weer te ontmoeten. Dit moet uitgevochten worden op het veld. Ik haat trouwens niemand, al zeker Lukaku niet." Op papier kunnen Chelsea en Milan elkaar nog tegenkomen na de winterstop in de Champions League.

Poll: Vind je het verstandig dat Ibrahimovic die affaire opnieuw oprakelt?

TAGS  I  Inter  I  Milan

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024