Standard moet dan tóch vrezen voor leeg stadion

Standard moet dan tóch vrezen voor leeg stadion
Dinsdag 07 december 2021 - 12:00   I   door Redactie

Standard kreeg zondag een serieuze klap te verduren. Het verloor van Charleroi met duidelijke 0-3-cijfers. De wedstrijd werd uiteindelijk vroegtijdig afgefloten, omdat de aanhang van Standard meermaals vuurpijlen op het veld gooide.

Samen met het incident tijdens Beerschot-Antwerp zorgde dat ervoor dat de Pro League besliste om geen bezoekende supporters meer toe te laten in het stadion. Een opmerkelijke beslissing, aangezien het telkens de thuissupporters waren die zich misdroegen.

Standard nam zelf ook maatregelen naar aanleiding van die incidenten. Zo besliste het bestuur om voor onbepaalde tijd een deel van tribunes 3 en 4 te sluiten. Daar heeft de harde kern van Standard haar vaste plaatsen en daar kunnen ze allerminst mee lachen.

Zij roepen in een communiqué de andere Standard-supporters op om het bestuur te boycotten: "We roepen alle supporters die niet meer tevreden zijn met de manier waarop onze club wordt geleid op hun woede te uiten door de volgende matchen waarop de Ultra’s niet welkom zijn te boycotten."

Poll: Terechte reactie van de Ultra's van Standard?

TAGS  I  Standard  I  Charleroi  I  Beerschot  I  Antwerp

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022

dinsdag 25 januari 2022