'Sinan Bolat stelt AA Gent voor het blok en dwingt alsnog wintertransfer af'

'Sinan Bolat stelt AA Gent voor het blok en dwingt alsnog wintertransfer af'
Maandag 03 januari 2022 - 13:45   I   door Redactie

AA Gent doet er alles aan om na een slechte start het daaropvolgende succes in de heenronde ook na de winterstop verder te zetten. Maar het ziet ernaar uit dat dat zonder Sinan Bolat zal moeten gebeuren.

Turkse bronnen melden immers dat de 33-jarige doelman voor een verrassende terugkeer naar Turkije staat. Niet de eerste keer dat er dergelijke geruchten opduiken, maar deze keer zou Galatasaray wel degelijk de bestemming worden.

Bolat zelf is ook overtuigd en zou AA Gent verteld hebben dat hij absoluut nog deze winter wil vertrekken. Op zich maakt dat enkel een verschil van zes maanden uit omdat de keeper na dit seizoen immers einde contract is en zijn overeenkomst niet verlengd wordt.

Bovendien zouden de Buffalo's op die manier nog een transfersom kunnen vangen en valt er één van de hogere lonen weg. De vraag is vooral of Hein Vanhaezebrouck zich daarin zal kunnen vinden. Want sportief is dat natuurlijk wel een verlies.

Waardige vervanger

Aan de andere kant staat er met Davy Roef een niet onaardige vervanger klaar die in de paar keer dat hij moest opdraven niet ontgoocheld heeft. In Turkije zijn ze er los daarvan van overtuigd dat de terugkeer van Bolat nog slechts een kwestie van tijd is.

Poll: Zou je het vertrek van Bolat een verlies vinden voor AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Kocaelispor  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Kayserispor  I  Galatasaray  I  Fenerbahçe

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024