'Club beloont zichzelf na zege tegen STVV en start terugronde met knaltransfer'

'Club beloont zichzelf na zege tegen STVV en start terugronde met knaltransfer'
Zondag 16 januari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge startte het nieuwe jaar zaterdagavond met een verdiende zege tegen STVV. En het wil het goede gevoel van de fans nog versterken door meteen een eerste transfer af te ronden.

Want volgens de Deense podcast Kvart I Bold staat Club Brugge op het punt om de 22-jarige Andreas Skov Olsen aan te trekken. De flankaanvaller is aan de slag bij Bologna, als ploegmaat van Rode Duivel Arthur Theate, maar is daar zeker geen vaste waarde. 

Blauw-zwart heeft zware concurrentie van FC Kopenhagen en vooral Glasgow Rangers, dat zelfs al een bod van zes miljoen euro zou hebben uitgebracht. Maar toch zouden de Bruggelingen dus het meeste kans maken. 

Skov Olsen mag dan geen sterkhouder zijn bij Bologna, het is zeker een enorm talentvolle aanvaller. Dat bewees hij vorige zomer met de Deense nationale ploeg op het EK tegen onder meer tegen... de Rode Duivels. In die match was hij invaller, net als tegen Finland.

Cijfers

Daarna drong de youngster met Denemarken verder door tot in de halve finale. Skov Olsen kwam dan wel niet meer in actie, maar zijn cijfers bij de nationale ploeg spreken voor zich. Hij scoorde in vijftien interlands immers al zes doelpunten.

 

Poll: Is Skov Olsen het profiel dat Club Brugge nodig heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bologna  I  Rode Duivels  I  Denemarken

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022