Kogel door de kerk: AA Gent neemt pijnlijke beslissing over vertrek Sinan Bolat

Kogel door de kerk: AA Gent neemt pijnlijke beslissing over vertrek Sinan Bolat
Maandag 07 februari 2022 - 16:30   I   door Redactie

Het verlengen van de transfermarkt in sommige landen levert alleen maar meer verwarring op. Zo ook in het geval van Sinan Bolat die nog tot 8 februari naar Turkije kan.

Of beter gezegd naar Turkije wou, waar zowel topclub Fenerbahçe met een concreet voorstel van 2,5 jaar als nummer drie Adana Demirspor de 33-jarige doelman nog uit België wilden weghalen. Maar dat was buiten AA Gent gerekend.

Want Het Nieuwsblad meldt nu met zekerheid dat Bolat bij de Buffalo's blijft. "Aangezien AA Gent geen vervanger kan halen, moet hij blijven", schrijft de krant. "De club blijft zo bij zijn standpunt van de laatste weken: Bolat wordt aan zijn contract gehouden."

Daarmee komt een einde aan een heuse transfersoap, zeg maar transferoorlog. Want afgelopen zaterdag meldde de goalie zich ziek, waarna Gent hem liet onderzoeken door een dokter en hem onwettig afwezig verklaarde. Tegen Club vloog hij vervolgens naar de tribune.

Uitzweten

Voor Bolat is dit een enorm pijnlijke zaak, omdat hij op zes maanden van het einde van zijn contract nog een laatste mooie slag wilde slaan. Nu moet hij het dus nog tot eind juni uitzweten bij AA Gent. De vraag is maar of hij nu nog zin heeft om bij te tekenen in de Ghelamco Arena.

Poll: Snap je het standpunt van AA Gent?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Fenerbahçe  I  Adana Demirspor

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024