Thibaut Courtois verrast Real Madrid-fans: "Beloftes moet je nakomen"

Thibaut Courtois verrast Real Madrid-fans:
Donderdag 10 februari 2022 - 11:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois zit in de vorm van zijn leven. Week na week pakt hij punten voor zijn ploeg, waardoor ze met zes punten voorsprong aan de leiding staan. Afgelopen weekend won Real Madrid nog met 1-0 van Granada.

De Rode Duivel moest maar drie keer ingrijpen tijdens de wedstrijd, maar het was voornamelijk na de wedstrijd dat hij zich van zijn beste kant liet zien. Adrian is een grote fan van Courtois, maar de tienjarige fan kampt met nierproblemen. De doelman beloofde hem eerder al dat hij zijn shirt zou krijgen.

Adrian kon niet aanwezig zijn tijdens de wedstrijd, maar zijn vader wel. "Courtois, ik ben Adrian. De jongen die een nieroperatie onderging. Je beloofde dat ik je shirt zou krijgen. Ik mag het ziekenhuis verlaten", stond te lezen op het kartonnen bord dat hij had meegepakt.

Courtois kwam zijn belofte na en gaf zijn wedstrijdshirt aan de vader van Adrian. "Beloftes moet je nakomen”, tweette hij achteraf. "Ik hoop dat je het cadeau leuk vindt, Adrian! Ik ben heel blij dat je er zo goed uitziet en dat er zo’n grote glimlach op je gezicht staat." Een mooi gebaar van de Rode Duivel.

Poll: Is Courtois de beste doelman ter wereld?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Granada

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024