Standard wil het tij keren en grijpt drastisch in na rampzalige resultaten

Standard wil het tij keren en grijpt drastisch in na rampzalige resultaten
Donderdag 24 februari 2022 - 11:30   I   door Redactie

Standard zit in vieze papieren. De Rouches staan op de veertiende plaats met amper zes punten meer dan Seraing, de voorlaatste in de stand. Er werd met de vinger gewezen naar Luka Elsner, maar ook de spelers moeten dringend in de spiegel kijken.

De stoel van Luka Elsner is al een hele tijd aan het wankelen. Na Mbaye Leye krijgt ook de Sloveen de machine niet aan de praat. Zondag komt AA Gent over de vloer. Die wedstrijd moet gewonnen worden. Anders zou Elsner naar verluidt zijn valiezen mogen pakken.

Maar daar stopt het niet, want het matige spel en de slechte resultaten zijn niet enkel te wijten aan de coach. Bruno Venanzi zou volgens La Dernière Heure dinsdag een bezoek hebben gebracht aan de spelers en de staf. Gedaan met lachen in Luik.

Zo zijn de spelers niet meer welkom in de profvleugel van de Academie. Ze zullen het vanaf nu moeten stellen met een bescheiden kleedkamer. Daarnaast zullen ze vanaf nu niet meer eten in het restaurant, maar ze krijgen wel een lunchpakket. Afwachten of dat voor het gewenste schokeffect zal zorgen.

Poll: Heeft Standard gewoon te zwakke spelers?

TAGS  I  Standard  I  AA Gent

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024