Birger Verstraete maakt ref Visser compleet af tijdens de rust van topper

Birger Verstraete maakt ref Visser compleet af tijdens de rust van topper
Zondag 27 februari 2022 - 14:29   I   door Redactie

In de topper op het veld van Club Brugge stond Antwerp na de eerste helft met 2-1 achter. En dat stemde de bezoekers niet gelukkig.

In de eerste plaats Birger Verstraete. Hij kon er niet bij dat er een strafschop gefloten werd voor Club Brugge nadat hij zich voor een schot van Buchanan gooide en de bal ongelukkig tegen de hand kreeg.

Omdat die een klein beetje naast het lichaam was - weliswaar in een natuurlijke houding, floot ref Lawrence Visser strafschop. Maar daar snapte de speler zelf dus niets van en dat liet hij tijdens de rust voor de camera's van Eleven Sports ook duidelijk merken.

"Met die nieuwe regels weet ik het ook niet meer of het nu penalty is of niet. Ik denk dat niemand het nog weet", aldus Verstraete. "Dat ik tegen de ref zei dat hij gek was dat hij dit zou fluiten? Dat gaat niet alleen over vandaag, hé."

Geen fan

"Als hij strafschop tegen ons kan fluiten zal hij het zeker niet laten. Ik denk niet dat Lawrence Visser fan is van Antwerp." Keihard en dat laatste is ook een verwijzing naar Antwerp-Standard, waar Seck toen onbegrijpelijk rood kreeg na een racisme-incident.

Poll: Geef je Verstraete gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024