Onherkenbaar Club maakt enorme indruk tegen Antwerp in match met vijf goals

Zondag 27 februari 2022 - 15:21   I   door Redactie

Er werd door beide clubs enorm naar uitgekeken na het puntenverlies van Union, maar zondagmiddag was Antwerp de grote verliezer van de speeldag.

Club Brugge-Antwerp 4-1

Niemand die na 29 minuten had kunnen denken dat de uitslag na 90 minuten 4-1 zou zijn, al zeker niet bij Club Brugge. Want toen Mignolet door toedoen van de zon blunderde en Frey kon profiteren leken de bezoekers op weg naar een stunt.

Maar dat zou scorebordjournalistiek zijn, want de waarheid is dat blauw-zwart gewoon de betere ploeg was. Dat werd uiteindelijk nog voor rust in cijfers uitgedrukt, want eerst Odoi en vervolgens Vanaken op strafschop zetten de thuisploeg op 2-1.

En in de tweede helft gingen de Bruggelingen gewoon op hun elan door. Adamyan op het uur en vervolgens Skov Olsen nog eens vijf minuten later maakten de wedstrijd al snel dood. Club sluipt zo tot op zeven punten van Union, Antwerp blijft achter met een drie op twaalf.

Poll: Denk je dat Club Brugge nu vertrokken is?