Opvallend gerucht: "Paul Gheysens gaat Club ambeteren en Clement binnenhalen"

Opvallend gerucht:
Vrijdag 18 maart 2022 - 12:00   I   door Redactie

AS Monaco werd donderdag uitgeschakeld in de Europa League. Het bestuur had ongetwijfeld meer verwacht van Philippe Clement, want ook in de beker werden ze uitgeschakeld en in de competitie staan ze op een teleurstellende achtste plaats.

Het wordt met de dag logischer dat Clement volgend seizoen geen trainer meer is in het prinsdom. Enkel de competitie schiet nog over en ze moeten zondag tegen PSG, de leider in de Ligue 1. Als het wat tegenzit, kan Monaco na deze speeldag zelfs wegzakken naar de elfde plaats.

Dan lijkt het helemaal over en out te zijn voor onze landgenoot. Volgens Ben Jacobs van De Vierkante Paal zou Antwerp hem dan willen binnenhalen. Dat zei hij tijdens de bekende Antwerp-podcast. "Hot take: Gheysens gaat nog eens Club Brugge ambeteren en in het tussenseizoen Priske vervangen door Clement", stelde hij.

De kans dat Philippe Clement in zou gaan op een aanbieding van Antwerp valt te betwijfelen, maar Brian Priske lijkt alleszins op weg naar de uitgang bij de Great Old. De weg ligt dus wel open voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Poll: Denk jij dat een overstap naar Antwerp ook effectief kan gebeuren?

TAGS  I  AS Monaco  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  PSG

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022