Antwerp legt criticasters allemaal het zwijgen op: "Dát is toch fantastisch?!"

Antwerp legt criticasters allemaal het zwijgen op:
Zaterdag 26 maart 2022 - 16:30   I   door Redactie

Antwerp wil duidelijk stappen vooruit zetten. Advocaat en extern adviseur Omar Souidi haalde Marc Overmars naar de Bosuil. Sponsors haken een voor een af en de kritiek op de Great Old en Overmars lijkt maar niet te stoppen.

Souidi snapt naar eigen zeggen niet veel van de felle kritiek. Hij steekt zijn bewondering voor Overmars dan ook niet onder banken of stoelen. "Overmars heeft bij Ajax het onmogelijke gedaan", zei hij bij Het Laatste Nieuws. "Hij heeft een Nederlandse ploeg naar de absolute top geleid."

Een zestal weken geleden werd hij er ontslagen wegens grensoverschrijdend gedrag. Volgens de voetbalwereld veel te kort om tot inzicht te komen. "Wie gaat bepalen hoelang lang genoeg is? En wat is het alternatief: thuis wegkwijnen?", reageerde hij daarop.

De advocaat bewondert ook Paul Gheysens omdat hij de stap durfde te zetten. "Dat de familie Gheysens zo iemand naar België kan halen, is toch fantastisch? Marc zal alles doen om ons voetbal weer op de kaart te zetten", stelde Souidi.

Geen klacht

"Voor alle duidelijkheid: er is géén klacht neergelegd", ging hij verder. "De dames uit Amsterdam hebben besloten dat dat niet nodig is. Dat is toch ook niet onbelangrijk in dehele analyse? Maar op Twitter, in commentaarstukken en podcasts ventileert men maar meningen. Terwijl niemand weet wat er echt gebeurd is."

Poll: Vind jij de heisa rond Overmars terecht?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024