'Grootmachten slaan Chelsea en Romelu Lukaku opeens met verstomming'

'Grootmachten slaan Chelsea en Romelu Lukaku opeens met verstomming'
Dinsdag 29 maart 2022 - 07:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku heeft het bijzonder moeilijk bij Chelsea. Hij hoopte bij zijn comeback de criticasters lik op stuk te geven, maar daar slaagde hij vooralsnog niet in.

Hij speelt amper nog onder Thomas Tuchel en als hij speelt, kan hij niet overtuigen. Verrassend genoeg zouden er toch drie grootmachten onder de indruk zijn van de Rode Duivel. Dat zal vermoedelijk meer te maken hebben met zijn prestaties bij Inter en bij de Rode Duivels.

Dat is wat Football.London via Fichajes meldt. Real Madrid, Barcelona én Bayern München zouden Big Rom op hun verlanglijstjes hebben gezet. Het is maar de vraag of een van de drie Europese toppers hem ook effectief zullen binnenhalen, want topprioriteit is hij bij geen van de drie.

Real Madrid gaat nog steeds voor Kylian Mbappé en Erling Haaland. Bij Barcelona hopen ze een goedkoper alternatief te vinden en bij Bayern München loopt killer Robert Lewandowski rond. Als híj zou vertrekken, zou de Duitse grootmacht wel een inspanning willen doen voor Lukaku. Afwachten wat de zomer brengt.

Poll: Denk je dat Lukaku volgend seizoen nog bij Chelsea speelt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Bayern München  I  Barcelona

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024