'De Ketelaere mag toptransfer naar Europese topclub vergeten dankzij Genk'

'De Ketelaere mag toptransfer naar Europese topclub vergeten dankzij Genk'
Donderdag 07 april 2022 - 10:30   I   door Redactie

Er wordt stevig aan de mouw van Charles De Ketelaere getrokken. Hij is er naar eigen zeggen zelf nog niet uit of hij in de zomer Club Brugge al wil verlaten. Al zal het bijzonder moeilijk worden om al die topclubs af te slaan.

Leicester City, Milan en Napoli hebben verregaande interesse in het goudhaantje van Club Brugge, maar ook Lazio was gecharmeerd door De Ketelaere. Die blijkt nu echter te duur voor de Romeinen. Blauw-zwart vraagt namelijk 40 miljoen euro voor CDK.

De Italiaanse topclub heeft maar beperkte financiële middelen en daarom zouden ze hun focus nu verlegd hebben naar KRC Genk-spits Paul Onuachu. Ze zouden volgens La Gazzetta dello Sport een bod voorbereiden van vijftien miljoen euro.

Het is maar de vraag of de Limburgers daar akkoord mee zullen gaan. Een jaar geleden vroegen ze nog het dubbele voor de boomlange Nigeriaan. Ondanks het teleurstellende seizoen van Genk zijn zijn statistieken ook dit seizoen bijzonder fraai. Hij scoorde al negentien keer in 28 competitiewedstrijden.

Poll: Hoeveel zal Onuachu opbrengen voor Genk?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Leicester City  I  Milan  I  Napoli  I  Lazio

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024