Kevin De Bruyne blijft gefrustreerd achter bij City, spektakel bij Liverpool

Woensdag 13 april 2022 - 22:45   I   door Redactie

Woensdag stonden er weer twee terugwedstrijden van de kwartfinales van de Champions League op het programma. Kevin De Bruyne won met City de heenwedstrijd met 1-0 van Atletico Madrid. Liverpool haalde het vorige week met 1-3 in Benfica.

Atletico Madrid-Manchester City 0-0

Kevin De Bruyne beleefde een frustrerende avond tegen Atletico Madrid. City speelde in de eerste helft zoals ze dat graag doen: de bal rondspelen rond de zestien van de tegenstander. Veel kansen kwamen daar echter niet van tegen de goede verdediging van de Spanjaarden.

In de 65ste minuut werd Kevin De Bruyne gewisseld. Vermoedelijk had hij last van zijn rechterenkel, maar hij was al langer gefrustreerd door het spel van zijn ploeg. Door de overwinning in de heenwedstrijd, stootte City door naar de halve finale. Daarin nemen ze het op Real Madrid.

Doelpuntenmakers:

/

Liverpool-Benfica 3-3

Liverpool speelde uiteraard in een zetel na de vlotte overwinning in Portugal. Daardoor zette Jürgen Klopp een veredeld B-elftal tussen de lijnen. Gelukkig voor de Duitser pakte het goed uit. Liverpool stootte zonder veel energie te verbruiken door naar de halve finales. Daarin nemen ze het op tegen Villarreal.

21' Konaté 1-0, 32' Ramos 1-1, 55' Firmino 2-1, 65' Firmino 3-1, 73' Yaremchuk 3-2, 81' Nunez 3-3

Poll: Wie zal de Champions League winnen?