Besnik Hasi laat zich uit over de Jupiler Pro League-club die hij gaat trainen

Besnik Hasi laat zich uit over de Jupiler Pro League-club die hij gaat trainen
Maandag 18 april 2022 - 11:30   I   door Redactie

Het trainerscontingent in de Jupiler Pro League zou er volgend seizoen wel eens helemaal anders kunnen uitzien. Met Besnik Hasi als nieuwe naam.

De ex-trainer van Anderlecht heeft immers al meermaals laten vallen dat hij terug aan de slag wil in de Belgische competitie. Sinds hij iets meer dan een maand geleden ontslagen werd bij het Saoedische Al-Ahli is Hasi op zoek naar een nieuwe club.

Zijn naam werd al meermaals gelinkt aan Antwerp en KRC Genk, maar in La Capitale solliciteert hij openlijk. "Iedereen spreekt me aan over de geruchten omtrent KRC Genk en Antwerp, maar ik wil ook gerust bij een kleinere Belgische club beginnen."

Aan keuze zal er alleszins geen gebrek zijn, want heel wat van die 'kleinere' Belgische clubs zijn nog op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen. Denk maar aan Zulte Waregem of Eupen, maar natuurlijk ook KV Mechelen en Standard.

Poll: Denk je dat Hasi volgend seizoen trainer is in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022