Ex-Club-coach Philippe Clement wordt uitgespuwd bij Monaco: "Een schande!"

Ex-Club-coach Philippe Clement wordt uitgespuwd bij Monaco:
Zondag 01 mei 2022 - 17:00   I   door Redactie

Philippe Clement had het aanvankelijk niet gemakkelijk bij zijn nieuwe club AS Monaco. Ondanks een goede reeks zijn nog steeds heel wat fans niet overtuigd van onze landgenoot.

AS Monaco won zondagnamiddag voor de zevende keer op rij. Deze keer moest Angers eraan geloven. Het werd uiteindelijk 2-0 dankzij een owngoal van Bamba en een doelpunt van Ben Yedder. De Monegasken staan nu vierde en hebben evenveel punten als Stade Rennes, de derde in de stand. Champions League is dus nog steeds mogelijk.

Maar heel wat fans vragen zich af wat er aan de hand is met Philippe Clement. Tijdens de rust hield hij toptalent en publiekslieveling Sofiane Diop aan de kant. "Diop wordt tijdens de rust eruit gegooid... Ik wil alleen maar zeggen dat Clement een schandaal is", schreef een fan.

"Clement beledigt Diop bij de rust. Hij had ook een kwartier kunnen wachten", was de mening van een andere Monegask. Nog iemand anders schreef: "Het kan niet dat Clement Diop wisselt na 45 minuten. Daar is meer aan de hand tussen die twee."

Poll: Had jij verwacht dat Philippe Clement het zo goed zou doen bij AS Monaco?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Angers  I  Stade Rennes

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022