Club Brugge krijgt dubbele mokerslag voor cruciaal tweeluik tegen Union

Club Brugge krijgt dubbele mokerslag voor cruciaal tweeluik tegen Union
Dinsdag 03 mei 2022 - 17:00   I   door Redactie

Zondag trekt Club Brugge naar het Dudenpark voor dé topper van het seizoen. Enkele dagen later staat de terugwedstrijd in Jan Breydel op het programma. Alfred Schreuder trekt met heel wat kopzorgen naar Brussel.

Zo viel Mats Rits geblesseerd uit tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht. Onderzoek wees uit dat hij zijn voorste kruisband scheurde. Club Brugge kan minstens zes maanden niet meer rekenen op zijn sterkhouder. Een serieuze streep door de rekening.

Daar stopt de miserie niet, want dankzij de domme gele kaart van Stanley Nsoki staat hij nu op één kaart van een schorsing. Het is niet ondenkbaar dat hij effectief een gele kaart achter zijn naam krijgt tegen de venijnige Deniz Undav of de snelle Dante Vanzeir.

Tegen Anderlecht haalde Schreuder de Franse verdediger naar de kant na zijn gele kaart en Jack Hendry kreeg opnieuw zijn kans. Vermoedelijk zal de Schot ook de vervanger zijn als Nsoki in de komende wedstrijden nog een kaart krijgt. Spelen met de rem op zal er alleszins niet inzitten tegen de leider.

Poll: Denk je dat Nsoki zondag tegen Union een kaart zal krijgen?

TAGS  I  Union  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024