Vandenbempt: "Dít wordt de komende tien jaar de sterkste club van België"

Vandenbempt:
Vrijdag 20 mei 2022 - 12:00   I   door Redactie

Het wordt straks vechten voor een plaatsje aan de top in de Jupiler Pro League. Want de clubs met ambities verdringen elkaar.

Er is natuurlijk Antwerp met de steenrijke voorzitter Paul Gheysens, Anderlecht die opnieuw wil aanknopen met zijn rijke historie, AA Gent met Vanhaezebrouck die langer blijft, KRC Genk die rehabilitatie wil, Standard met de nieuwe eigenaars.

Bovendien is er nog de vraag of Union (met de steun van Brighton) een blijver zal zijn aan de kop. Maar volgens Peter Vandenbempt zullen ze allemaal achter de feiten aanlopen, toch op structureel vlak. De analist verklaart in de podcast De tribune dat Club Brugge niet bij te benen valt.

"Er komt al minstens dertig miljoen bij van de Champions League en met twee toptransfers van Lang en De Ketelaere kan er ook nog eens vijftig of zestig miljoen euro bijkomen. Ik denk dat Club Brugge voor de komende tien jaar structureel de sterkste club van België zal blijven."

Poll: Denk je dat Vandenbempt gelijk heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 4 juli 2022

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022