Hoefkens kan topschutter met succes overtuigen: "Ik ga naar Club Brugge"

Hoefkens kan topschutter met succes overtuigen:
Dinsdag 31 mei 2022 - 21:00   I   door Redactie

Het zal nog een paar weken duren voor we Carl Hoefkens als nieuwe trainer van Club Brugge aan het werk zien op het oefenveld, maar nu laat hij zijn invloed gelden.

Dat is de conclusie nadat Loïs Openda het op een persconferentie van de Rode Duivels over zijn toekomst had. De pijlsnelle aanvaller ontpopte zich de voorbije twee jaar als huurling van Club Brugge tot revelatie bij Vitesse en werd er ook topschutter.

"Vitesse is voorbij", aldus Openda. "Ik heb bij Club Brugge nog twee jaar contract. Waar mijn toekomst ligt, weet ik niet. Ik wil naar een ploeg die vertrouwen in me heeft en waar ik me goed voel." Recent nog liet hij verstaan dat hij blauw-zwart eigenlijk niet ziet zitten.

Maar dat was vóór Carl Hoefkens aangesteld werd als nieuwe trainer. "Ik heb de voorbije dagen al contact gehad met Hoefkens over mijn toekomst en hij heeft me ook al vertrouwen gegeven." Niet verwonderlijk, want beiden kennen elkaar al langer.

Jeugdtrainer

"Hij was mijn trainer nog in de jeugd", verklapt Openda. "Maar voor volgend jaar weet ik nog niets. Ik ga terug naar Brugge en zie dan wat er gebeurt." Wie goed tussen de lijnen leest verstaat dat Club Brugge er voor volgend jaar een gratis topschutter bij heeft.

Poll: Denk je dat Openda een vaste waarde kan worden bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vitesse  I  Rode Duivels

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022