Zware domper voor Anderlecht dat met de billen bloot gaat op het veld van Cercle

Zware domper voor Anderlecht dat met de billen bloot gaat op het veld van Cercle
Zaterdag 30 juli 2022 - 17:46   I   door Redactie

Anderlecht is met lege handen teruggekeerd van hun tripje naar Brugge. Cercle speelde de betere wedstrijd en dat vertaalde zich ook op het scorebord: 1-0. Aanwinst Louis Torres maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

Cercle Brugge-Anderlecht 1-0

Anderlecht speelde een zeer slechte eerste helft. Cercle zette hoog druk en had een doelpunt verdient. Mede dankzij die hoge pressing wisten ze Ishaq Abdelrazaq (Anderlecht) een rode kaart te laten slikken, nadat hij er eerder al een gele gekregen had. Ei zo na viel er ook nog een doelpunt voor Cercle Brugge, maar Adrien Trebel wist de bal met een goede interceptie uit doel te werken. We trokken met een brilscore de kleedkamers in. 

Na een rustig begin van de tweede helft kon Anderlecht via een combinatie op de rechterflank Amuzu vrij voor doel zetten. De jonge flankaanvaller dook naar de bal en werkte hem via zijn hoofd op de deklat. 

In de 75ste minuut wist Deman na een snelle tegenprik Torres alleen voor doel te zetten. De nieuwe aanwinst van Cercle maakte koelbloedig af: 1-0. Anderlecht probeerde wel nog langszij te komen maar maakte niet meer gelijk. Een zware domper voor de recordkampioen.

Doelpuntenmakers:

75’ Torres 1-0

Rode kaarten:

35’ Ishaq Abdelrazaq (Anderlecht)

Poll: Heb jij kunnen genieten van de wedstrijd?

TAGS  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024