‘Zware opdracht voor Mannaert en Club Brugge: transferstrijd barst helemaal los’

‘Zware opdracht voor Mannaert en Club Brugge: transferstrijd barst helemaal los’
Woensdag 24 augustus 2022 - 09:00   I   door Redactie

Vincent Mannaert en Club Brugge beleven een druk einde van de transferperiode. Eerder trokken ze onder meer Bjorn Meijer, Casper Nielsen en Ferran Jutgla naar het Jan Breydelstadion.

Mannaert vloog gisteren al richting Oostenrijk om nog een transfer af te ronden. Het Deense toptalent Rasmus Hojlund staat hoog op het verlanglijstje bij Club, dat nog steeds een vervanger voor Charles De Ketelaere zoekt.

Maar Club Brugge zou niet de enige club zijn die van Hojlund zijn prioriteit gemaakt heeft. Volgens het Italiaanse La Gazetta dello Sport zou Atalanta Bergamo al hun pijlen op het Deense talent richten.

Volgens Transfermarkt bedraagt de waarde van Hojlund 4,5 miljoen euro. Er wordt verwacht dat het team dat Hojlund weet aan te trekken een gevoelig hoger bedrag zal moeten neertellen. Atalanta zag een bod van 12 miljoen euro namelijk al geweigerd worden.

Recordtransfer

Club zal dus diep in de geldbuidel moeten tasten als ze Hojlund willen aantrekken. De landskampioen betaalde 9 miljoen euro voor hun huidige recordtransfer: Kamal Sowah. Sacha Tavolieri verwacht dat de landskampioen 15 miljoen euro veil heeft voor Hojlund.

Poll: Denk jij dat Club Hojlund zal weten aan te trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sturm Graz  I  Atalanta Bergamo

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023