‘Blauw-zwarte bestuur maakt plots stevige vorderingen in twee grote transferdossiers’

‘Blauw-zwarte bestuur maakt plots stevige vorderingen in twee grote transferdossiers’
Donderdag 01 september 2022 - 10:00   I   door Redactie

Donderdag is het International deadline day. In de grote Europese competities sluit de transfermarkt vandaag de deuren. Dat betekent dat het de laatste dag is dat de Belgische clubs spelers kunnen laten vertrekken naar een topcompetitie.

En dat is ook wat Club Brugge van plan is met Jack Hendry. Het Laatste Nieuws meldt dat Hendry woensdag naar Italië afreisde om zijn tests bij Cremonese af te leggen. Het gaat om een huurovereenkomst met aankoopoptie van 6 miljoen euro. Club ontvangt 600.000 euro om Hendry uit te lenen.

De krant verwacht dan ook dat er vandaag een akkoord beklonken wordt. Maar Hendry is niet de enige speler die mocht beschikken bij de landskampioen. Ook Eder Balanta zou blauw-zwart mogen verlaten. De Colombiaan werd even gelinkt aan Standard, maar zou uiteindelijk toch gewoon aan boord kunnen blijven. 

Het blijft buiten de interesse van de Rouges namelijk opvallend stil rond Balanta. Opvallend, want je zou verwachten dat er enkele buitenlandse clubs zijn die een speler als Balanta goed kunnen gebruiken. Woensdag trainde Balanta gewoon mee met de A-kern van Club.

Poll: Denk jij dat Balanta Club nog zal verlaten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cremonese

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024