'Uitgelekt: Club houdt naast Vanaken ook andere sterkhouder tegen zijn zin in Brugge'

'Uitgelekt: Club houdt naast Vanaken ook andere sterkhouder tegen zijn zin in Brugge'
Vrijdag 02 september 2022 - 11:00   I   door Redactie

Je kan het niet iedereen naar zijn zin maken. Zeker niet in het voetbal en al zeker niet in de transferperiode. Dat beseffen ze bij Club Brugge maar al te goed.

Hans Vanaken heeft het aan den lijve ondervonden. Hoewel hij een mooie contractverlenging kreeg zal het bij hem toch blijven knagen dat blauw-zwart hem niet naar West Ham United liet gaan.

En er is nog iemand die spijt zal hebben. Want Het Laatste Nieuws weet dat Brandon Mechele heel graag naar Bologna wilde vertrekken. "Alleen werd de aanbieding vanuit Noord-Italië prompt geweigerd door Club Brugge."

"Er was ook nog een tweede, niet nader genoemde club concreet", voegt de krant er nog aan toe. "Maar de landskampioen wou zijn trouwe dienaar bij ingang van zijn laatste contractjaar niet goedkoop van de hand te doen."

Nog erger

Een zware tegenvaller voor Mechele die zo'n kans misschien nooit meer zal krijgen. En het kan nog erger, want de centrale verdediger weet ook wel dat Rode Duivel Dedryck Boyata in principe gehaald is om op zijn positie te spelen.

Poll: Vind je dat Club Mechele had moeten laten gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bologna

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024