Ruud Vormer krijgt plots opnieuw een immense opdoffer te verwerken bij Club Brugge

Ruud Vormer krijgt plots opnieuw een immense opdoffer te verwerken bij Club Brugge
Maandag 05 september 2022 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge lijkt eindelijk op dreef. De landskampioen won afgelopen vrijdag met groot verschil de Brugse derby. Een goeie repetitie voor woensdag, dan staat het Champions League duel met Bayern Leverkusen namelijk op de agenda.

Afgelopen vrijdag moest blauw-zwart zijn selectie voor de Champions League doorgeven. Als Club nog binnenkomende transfer afrondt, dan zullen ze die dus niet kunnen gebruiken in de poulefase van het kampioenenbal.

In die selectie is er ruimte voor 25 A-kernspelers, en 3 reserves. Op die reservelijst staan: Nick Shinton, Ibe Hautekiet en Noah Mbamba. Maar toch zijn er enkele opvallende namen die gepasseerd worden: Ruud Vormer, Mats Rits en Daniel Perez.

Voor Perez is dat geen verrassing, hij heeft momenteel namelijk de status van invaller bij Club NXT. Rits ligt dan weer langdurig in de lappenmand. Maar voor Vormer zal dit toch weer hard aankomen, zeker gezien het statuut dat de Nederlander heeft opgebouwd in de Champions League.

Verleden

In het verleden wist Vormer namelijk al 24 wedstrijden voor Club af te werken op het kampioenenbal. Daarin kon hij 2 keer scoren en leverde hij 5 assists af. Momenteel lijkt een vertrekt bij Club niet veraf voor de gewezen aanvoerder van blauw-zwart.

Poll: Vind jij dat Vormer een plekje in de CL-selectie van Club verdient?

TAGS  I  Club Brugge  I  v24

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024