Problemen bij Club?: 'Noa Lang loopt Carl Hoefkens met een lang gezicht voorbij'

Problemen bij Club?: 'Noa Lang loopt Carl Hoefkens met een lang gezicht voorbij'
Maandag 10 oktober 2022 - 14:00   I   door Redactie

Het is een dunne lijn in de kleedkamer bij Club Brugge. De successen in de Champions League houden de overvolle kleedkamer voorlopig kalm.

Maar nu zowat iedereen opnieuw fit is, moet Carl Hoefkens elke wedstrijd opnieuw heel wat spelers teleurstellen. Met een plaats op de bank of zelfs in de tribune. Zo kon er zaterdag op Westerlo al van een halve B-ploeg gesproken worden.

Met daarbij toch heel wat grote namen. Zoals recordaankoop Roman Yaremchuk, maar ook nog altijd Noa Lang. En er viel Peter Vandenbempt daarbij wel wat op. Dat verklapte de commentator in zijn column op Sporza.

"Noa Lang liep bij zijn wissel met een lang gezicht zijn coach voorbij en dan kan je zien dat hij niet gebleven is bij Club Brugge om in het weekend tegen Westerlo te voetballen en woensdag in Madrid op de bank te zitten toekijken", aldus Vandenbempt.

Item

"Dat is de weelde die Club heeft en dat zal Hoefkens goed moeten managen tot in november. En zondag, na wie weet een historische kwalificatie in de Champions League op Madrid, toch maar weer niet verliezen op Anderlecht, want anders wordt het toch een item."

Poll: Denk jij dat er problemen zullen van komen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Westerlo  I  Atlético Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024