Kevin Mirallas ziet verrassende terugkeer naar Belgische topclub helemaal zitten

Kevin Mirallas ziet verrassende terugkeer naar Belgische topclub helemaal zitten
Donderdag 17 november 2022 - 16:00   I   door Redactie

Kevin Mirallas heeft natuurlijk geen introductie nodig. De ex-Rode Duivel heeft een rijkgevulde carrière met onder meer passages in de Premier League en de Serie A.

De spits speelde in het seizoen 2019-2020 ook een jaartje in de Belgische competitie, bij Antwerp. Daar kwam hij 21 keer in actie en wist hij twee keer te scoren en evenveel assists af te leveren. Momenteel speelt hij in Cyprus, maar hij genoot zijn jeugdopleiding bij Standard.

Hij debuteerde daar weliswaar nooit, want Lille kwam hem op zestienjarige leeftijd al wegplukken. Bij La Dernière Heure spreekt hij nu een opvallende wens uit: “Waarom zou ik mijn carrière niet eindigen in België? Ja, ik denk nog steeds aan Standard.”

“Als ik er nooit voor het eerste elftal zal spelen, dan zal dat als een gemis aanvoelen", verklaart Mirallas. “Natuurlijk ben ik niet langer de Mirallas van Everton. Ik weet dat het einde nabij is… ”, concludeert hij. Als hij ooit nog bij de club van zijn hart wil spelen, dan zal dat dus snel moeten gebeuren.

Poll: Moet Standard Mirallas zijn droom in vervulling laten gaan en hem aantrekken?

TAGS  I  Standard Liège  I  Standard  I  Royal Antwerp  I  Antwerp  I  LOSC Lille

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023