Ritchie De Laet verbaast over déze verrassende Duivel: “Ik zou hem opstellen!”

Ritchie De Laet verbaast over déze verrassende Duivel: “Ik zou hem opstellen!”
Woensdag 23 november 2022 - 14:00   I   door Redactie

Woensdag om 20u is het van dat. Dan trappen de Rode Duivels hun WK op gang. Het zal volgens sommigen de laatste kans worden op glorie met de ‘Gouden Generatie’.

Ritchie De Laet wist in zijn carrière twee caps te verzamelen bij de Duivels. Dinsdag was hij te gast bij MIDMID Mondial, een podcast van Sam Kerkhofs en Evert Winkelmans.

Daar spraken ze onder meer over de basisopstelling van de Duivels tegen Canada. Omdat De Laet een verdediger is, mocht hij het verdedigende trio opstellen: “Centraal ga ik voor Toby.”

“Op links ga ik nog steeds voor Jan Vertonghen, want je hebt zijn ervaring nodig”, gaat de Antwerp-speler verder. “Ik denk dat we rechts het vertrouwen moeten blijven geven aan Debast”, verrast De Laet.

Debast

“Als ik tegen hem speel, dan denk ik nog niet: “Wauw, dat is een goede verdediger!” Maar ik denk echt niet dat hij met de mensen rondom hem gaat falen”, verklaart De Laet.

De eindbeslissing ligt natuurlijk bij de bondscoach, maar het is inmiddels algemeen geweten dat Martinez een zwak heeft voor Debast. Wij zijn alvast benieuwd naar de basisopstelling van de Duivels.

Poll: Vind jij net als De Laet dat Debast aan de aftrap moet verschijnen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Canada  I  Anderlecht

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023