Ex-commentator Frank Raes ziet déze toptrainer als ideale opvolger voor Martinez

Ex-commentator Frank Raes ziet déze toptrainer als ideale opvolger voor Martinez
Zaterdag 03 december 2022 - 08:00   I   door Redactie

Na de pijnlijke uitschakeling op de wereldbeker maakte Roberto Martinez al snel bekend dat hij zal stoppen als bondscoach van de Duivels. Die beslissing stond kennelijk al vast voor aanvang van het toernooi.

Er wordt dan ook al volop gespeculeerd over wie zijn opvolger zal worden. Vergis u niet, we zullen nog even mogen wachten voordat we weten wie de nieuwe bondscoach zal zijn. “We moeten sowieso eerst een nieuwe Technisch Directeur hebben”, opent Raes bij Villa Sporza.

Wanneer Vannieuwkerke aan Raes vraagt wie volgens hem de nieuwe bondscoach moet worden, laat hij weten dat hij dat geen makkelijke keuze vindt: “Dat is zeer moeilijk… Philippe Clement! Hij is nog niet te oud, spreekt ondertussen fantastisch Frans… Maar ik weet het eigenlijk niet.”

“Iedereen spreekt ook van Preud’homme, maar die is al een tijdje uit”, deelt de voormalige Extra Time-presentator nog mee. Eén ding is alvast een prioriteit voor Raes: “Het iemand uit België zijn, want er heeft nog nooit een buitenlandse trainer het WK gewonnen!”

Poll: Wie zou jij het liefst als nieuwe bondscoach zien?

TAGS  I  Rode Duivels  I  VRT  I  Sporza

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023

zondag 4 juni 2023