‘Plots nog maar één uitgesproken favoriet om de opvolger van Martinez te worden’

‘Plots nog maar één uitgesproken favoriet om de opvolger van Martinez te worden’
Woensdag 07 december 2022 - 22:00   I   door Redactie

Eerder op de dag raakte bekend dat Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe één van de personen is die de zoektocht naar een nieuwe bondscoach in goede banen moet leiden.

Eerder maakte Verhaeghe ook deel uit van het team achter de aanstelling van Martinez. Nu hij opnieuw opgeroepen wordt om te helpen in de zoektocht naar een geschikte bondscoach, lijkt Michel Preud’homme de grote favoriet om Martinez op te volgen.

“De naam van Preud’homme is degene die momenteel het hardst circuleert om één van de vrijgekomen functies in te gaan vullen”, aldus Jarno Bertho bij VTM Nieuws. “Dat kan zowel voor de functie van bondscoach als voor die van technisch directeur. Of alle twee misschien.”

Het is geen verrassing dat Preud’homme plots naar voren geschoven wordt als topfavoriet om Martinez op te volgen: “Er is geen enkel bestuurslid dat zo’n directe link heeft met Preud'homme als Verhaeghe. Bij Club heeft hij alles gewonnen!”

Telefoon

Daarnaast is ook de zoon van Preud'homme momenteel werkzaam als CEO van de damesploeg en de jeugdopleiding van Club Brugge. “Preud'homme zei onlangs in een interview: 'Als ze me willen bij de voetbalbond, moeten ze gewoon bellen'. En als er één man is waarvoor hij zijn telefoon zeker oppakt, is het Verhaeghe wel", concludeert Bertho.

Poll: Welke functie is het beste weggelegd voor Preud'homme?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023