Marc Degryse weet nu al zeker wie straks in play-off 1 kampioen gaat spelen

Marc Degryse weet nu al zeker wie straks in play-off 1 kampioen gaat spelen
Vrijdag 10 februari 2023 - 15:00   I   door Redactie

Nog tien speeldagen en de reguliere competitie zit erop. Waarna de kampioen bepaald zal worden in de play-offs.

En KRC Genk mag dan de afgetekende leider zijn met serieuze voorsprong op de concurrentie, er is één ploeg waar serieus rekening mee gehouden zal moeten worden als het er straks in play-off 1 op aan komt. Union, dat slechts op zeven punten staat, die straks ook nog eens in twee gedeeld worden.

De Brusselaars zijn ondanks het vertrek van heel wat sterkhouders toch alweer de revelatie van het seizoen. Met dank aan de prestaties van Teddy Teuma. En daar is Marc Degryse serieus van onder de indruk.

Net als Union zelf, dat zijn contract ondertussen al twee keer verlengd en opgewaardeerd heeft. "Ik was intussen ook aanvoerder geworden. Ik kreeg meer verantwoordelijkheden op en naast het veld", aldus Teuma zelf in Het Laatste Nieuws. "Ik ben iemand die zich belangrijk moet voelen."

Verantwoordelijkheid

"Ik heb affectie en verantwoordelijkheid nodig om te presteren. Hoe meer je aan mij vraagt, hoe meer ik je geef. "Ik heb het bestuur beloofd dat we kampioen zouden worden als ze me aanvoerder maakten." Waarop Degryse: "Voilà, we kennen de kampioen van dit seizoen."

Poll: Denk jij dat Union kampioen kan worden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024