‘Déze elf Club Brugge-spelers moeten tegen Benfica voor absolute stunt zorgen’

‘Déze elf Club Brugge-spelers moeten tegen Benfica voor absolute stunt zorgen’
Woensdag 15 februari 2023 - 10:00   I   door Redactie

Woensdagavond is het van dat. Club Brugge ontvangt Benfica op Jan Breydel. De Portugezen worden over heel Europa naar voren geschoven als de grote favoriet voor de dubbele confrontatie.

Benfica verkeert namelijk in bloedvorm, terwijl ze bij Club Brugge in de laatste zeven wedstrijden amper één keer wisten te winnen. De Champions League is weliswaar niet de Jupiler Pro League, en dat heeft blauw-zwart dit seizoen al genoeg bewezen.

De kans is dus zeker niet onbestaande dat Club in eigen huis kan winnen, of zelf kan doorstoten. Het Laatste Nieuws meent te weten welke elf namen er woensdag aan de aftrap zullen verschijnen om te proberen de stunt te verwezenlijken.

In doel posteren ze natuurlijk Mignolet. Vóór hem zal Parker volgens HLN voor Mata, Hendry, Mechele en Meijer kiezen. Op het middenveld zou Rits — naast Onyedika en Vanaken — dan weer de voorkeur krijgen op Nielsen.

Aanval

Voorin ziet Parker Ferran Jutgla terugkeren, maar de krant denk dat de trainer hem achter de hand zal houden als joker. Ze verwachten op de flanken Buchanan en Sowah. De krant zet Noa Lang dan weer in de spits, zoals Parker onder meer deed tegen Antwerp. Het Nieuwsblad posteert Lang dan weer op de flank en Yaremchuk in de spits. 

De elf namen:

Mignolet, Mata, Hendry, Mechele, Meijer, Rits, Onyedika, Vanaken, Buchanan, Lang & Sowah/Yaremchuk

Poll: Moet Noa Lang op de flank of in de spits uitgespeeld worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024