Net voor aftrap schande gesproken over Club: “Waar zijn jullie mee bezig?!"

Net voor aftrap schande gesproken over Club: “Waar zijn jullie mee bezig?!
Woensdag 15 februari 2023 - 20:30   I   door Redactie

Het is van dat. Club Brugge staat voor het eerst in zijn geschiedenis in de knock-out fase van de Champions League. Om 21u wordt de wedstrijd tegen Benfica afgetrapt op Jan Breydel.

Daar hebben er al vele Club-supporters hun plaatsje ingenomen om live van de historische wedstrijd te kunnen genieten. Heel wat van hen hebben weliswaar iets onverwachts opgemerkt. De supporters laten op Twitter weten dat er bijzonder veel Portugezen in het stadion zitten.

“Hoe zijn er meer Portugezen op Jan Breydel dan Club-fans? Eerst de prijzen voldoende hoog gezet zodat eigen fans afhaken en er meer ruimte is voor die van de tegenstander? Sterk werk… ”, klinkt het bij een verontwaardigde fan. “Ik hoor hier geen enkele Belg”, laat een andere supporter dan weer weten.

“Als je nu ziet hoeveel Portugezen er in de thuisvakken zitten… Shame on you Club Brugge! De tickets schandalig duur maken voor een historische match, ronduit schandalig!”, laat nog een andere fan optekenen. De blauw-zwarte aanhang is duidelijk niet tevreden…

Poll: Vind jij dit een probleem?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024