Domenico Tedesco bezorgt Club Brugge een zware klap met selectie Duivels

Domenico Tedesco bezorgt Club Brugge een zware klap met selectie Duivels
Vrijdag 17 maart 2023 - 12:08   I   door Redactie

Het was voor alle Jupiler Pro League-clubs uitkijken naar de eerste selectie van de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco. Al zeker voor Club Brugge.

Want na het afhaken van Simon Mignolet waren Brandon Mechele en vooral Hans Vanaken de twee spelers die het meest in aanmerking kwamen om opnieuw tot de keurgroep van de Rode Duivels te behoren.

Maar niets daarvan. In de selectie van Tedesco viel er geen enkele speler van Club Brugge te bespeuren. Een zware klap voor de landskampioen. Al is dat gezien de mindere vorm van blauw-zwart nu ook niet zó verwonderlijk.

Maar toch zal dit ook voor Hans Vanaken best hard aangekomen zijn. De middenvelder was er onder Roberto Martinez de laatste jaren immers altijd bij. Dat wordt aanpassen voor de gewezen Gouden Schoen.

Poll: Snap jij deze keuze?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023