Sterkhouder van Club Brugge krijgt uppercut toegediend: “Niet nodig!”

Sterkhouder van Club Brugge krijgt uppercut toegediend: “Niet nodig!”
Donderdag 23 maart 2023 - 21:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze zich aan het voorbereiden op de eerste wedstrijd na de interlandbreak. Ze nemen het op zondag 2 april achter de Kazerne op tegen KV Mechelen.

Tot dan heeft trainer Rik De Mil de tijd om na de nederlaag tegen KV Kortrijk orde op zaken te stellen. Er zijn heel wat sterkhouders die níet opgeroepen zijn voor hun nationale elftal. Onder meer Mignolet (omdat hij dat zelf beslist heeft), Vanaken en Lang blijven twee weken in Brugge.

Vooral voor Noa Lang was dat best een grote verrassing. Toch mocht hij donderdag nog even hopen op een selectie, want er moesten vijf spelers bij Oranje afhaken wegens ziekte. Voor drie van hen riep Koeman een vervanger op, maar in het aanvallende compartiment deed hij dat niet.

Noa Lang werd dus opnieuw gepasseerd. “We zijn op iedere positie dubbel bezet. Dan vind ik het niet nodig om er nóg meer spelers bij te halen”, aldus bondscoach Koeman op de persconferentie. “We hebben ook met Brobbey — van nature een diepe spits — op de linkerkant getraind.”

Selectie

Ondanks het afhaken van Gakpo, krijgt Lang dus nog steeds geen kans. Buiten Brobbey hebben ze enkel Xavi Simmons die als linksbuiten uitgespeeld kan worden. Lang reageerde via Instagram eerder op een typische manier op zijn niet-selectie. Mogelijk schiet hij zich zo in zijn eigen voet.

Poll: Als jij Koeman was, zou je Lang dan geselecteerd hebben?

TAGS  I  Club Brugge  I  Oranje

zondag 4 juni 2023

zaterdag 3 juni 2023

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023