Bookmaker Unibet doet déze voorspelling over RC Genk, Anderlecht en Club

Bookmaker Unibet doet déze voorspelling over RC Genk, Anderlecht en Club
Vrijdag 14 april 2023 - 13:00   I   door Redactie

Nog twee speeldagen te gaan en de reguliere competitie in de Jupiler Pro League zit erop. En daar speelt Unibet gretig op in.

De bookmaker biedt namelijk alle soorten weddenschappen aan voor de wedstrijden die dit weekend gepland staan op de voorlaatste speeldag. Met enkele bijzonder interessante affiches.

Wie denk je dat er zal winnen in KRC Genk-Anderlecht?

Dé topper van de speeldag is ongetwijfeld KRC Genk-Anderlecht. Unibet ziet de competitieleider als duidelijke favoriet om de overwinning thuis te houden. Met een zege voor de Limburgers aan 1.89 en voor paars-wit aan 4.10.

Dat Anderlecht afgelopend donderdag nog Europees aan de bak moest in de Conference League zal daar ongetwijfeld in meespelen, net zoals het feit dat Genk het thuisvoordeel heeft natuurlijk.

Zal Maxim De Cuyper scoren tegen moederclub Club Brugge?

Het blijft toch altijd een ietwat vreemde situatie als een speler die door een ploeg wordt uitgeleend opeens moet aantreden tegen de moederclub. Dat is ook waar Maxim De Cuyper en Thomas Van den Keybus zaterdag voor staan.

Unibet noteert De Cuyper - die doorgaans vlot de weg naar de netten vindt - aan 6.75 om ook effectief te scoren tegen blauw-zwart. De bookmaker acht de kans dat Van den Keybus dat doet met 10.50 een stuk kleiner.   

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Wie denk je dat het zal halen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024