‘Onverwachte transferdomper van zeventien miljoen euro bij Club Brugge’

‘Onverwachte transferdomper van zeventien miljoen euro bij Club Brugge’
Zaterdag 22 april 2023 - 08:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge hebben ze op de slotspeeldag maar één opdracht: winnen tegen Eupen. Of dat genoeg zal zijn om zich te plaatsten voor play-off 1 hangt af van het resultaat van AA Gent.

Mochten ze zich nog plaatsen voor de Champions’ play-off, dan moet je nog steeds over een ondermaats seizoen spreken. De sportieve prestaties hebben ook gevolgen op de zomermercato. Buiten in de (mooie) Champions League-campagne maakten de meeste sterkhouders geen goede indruk bij blauw-zwart.

Daardoor zagen heel wat smaakmakers hun transferwaarde dalen. Eén van hen is Skov Olsen, die een aantal maanden geleden nog twintig miljoen euro waard was. Momenteel wordt de Deen zijn waarde (door zijn vormdip en blessures) door Transfermarkt rond zeventien miljoen euro geschat.

Maar De Morgen meldt dat er geen enkele ploeg die som zal willen neertellen. Tottenham - dat lang belangstelling toonde - zou Skov Olsen zijn naam van zijn lijstje geschrapt hebben, een zomertransfer zit er allicht niet in. De krant denkt dat de vleugelspeler ook volgend seizoen nog op Jan Breydel zal rondlopen. Sportief is dat niet zo erg, maar financieel is dit toch een domper voor Club. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Skov Olsen Club Brugge deze zomer verlaten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Tottenham

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024