‘Noa Lang maakt volgend seizoen mogelijk totaal onverwachte comeback’

‘Noa Lang maakt volgend seizoen mogelijk totaal onverwachte comeback’
Woensdag 10 mei 2023 - 10:00   I   door Redactie

Het is nog lang niet duidelijk waar de toekomst van Noa Lang ligt. De 24-jarige Nederlander wil Club deze zomer - eindelijk - definitief verlaten.

Dat wilde hij ook vorige zomer al, maar toen zag vooral blauw-zwart het niet zitten om hem te laten gaan. Deze zomer wil Club wél meewerken aan een transfer. Maar welke ploegen zijn geïnteresseerd? Eerder meldde Sneijder al dat ze bij PSV aan het bekijken zijn of ze Lang het hof willen maken.

Nu pakt Ajax-watcher Mike Verweij bij KickOff uit met een andere, onverwachte, suggestie. Een comeback in de Nederlandse hoofdstad mag volgens de journalist namelijk niet uitgesloten worden: “Lang is er vertrokken onder Erik ten Hag, maar als je een hele nieuwe start gaat maken… ”

“Ik denk dat hij in de Eredivisie van veel waarde zou kunnen zijn, hij zou er nu een hele goede zijn!”, aldus Verweij. “Je weet natuurlijk wat je in huis haalt. Hij staat te boek als een lastige jongen, al vindt hij dat zelf niet. Ik geloof dat clubs het best aandurven om hem binnen te halen, al heeft hij wel een behoorlijk prijskaartje om zijn nek.”

Poll: Als jij Lang was en je krijgt deze drie opties, wat zou je volgend seizoen dan doen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024