Johan Boskamp onthult plots welke club aan Noa Lang trekt: "Dat is onzin!"

Johan Boskamp onthult plots welke club aan Noa Lang trekt:
Donderdag 15 juni 2023 - 10:30   I   door Redactie

Niemand die er nog aan twijfelt dat het voor Noa Lang zijn laatste jaar was bij Club Brugge. In de eerste plaats hijzelf niet.

Maar recent onthulde de Nederlander dat in plaats van een topcompetitie hij ook een terugkeer naar de Eredivisie wel zou zien zitten. Omdat Nederlandse clubs 'beter' verkopen en hij vandaar meer kans zou maken op die absolute toptransfer waar hij op hoopt.

"Buitenspelers zijn onnavolgbaar, op en naast het veld", vertelt Johan Boskamp daarover in Het Nieuwsblad. “Dat je vanuit België niet naar een buitenlandse topclub kunt, is onzin. Je hebt niet alleen De Ketelaere, er zijn er zoveel die daarin slaagden: Courtois, Lukaku, De Bruyne…"

"Ik vind het rare uitspraken van Lang, maar ik herken dat van mezelf vroeger: als je ergens weg wil, ga je lopen zeiken", is Boskamp heerlijk eerlijk. "Hij moet gewoon nog constanter worden, wil hij worden opgepikt door de grote ploegen."

Geen idee

Waarna hij de mogelijk nieuwe club van Lang verklapte. "Ik heb gehoord dat PSV aan Lang liep te trekken. Dat ze hem graag wilden. Dat was wel toen Ruud van Nistelrooij er nog coach was, die is nu vertrokken. Geen idee hoe Peter Bosz (de nieuwe trainer, red.) erover denkt."

Poll: Zou je PSV een goede club vinden voor Lang?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  PSV

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024